Onze meterkast installateurs

MeterkastThuis.nl is een erkend installateur van meterkasten. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de regelgeving voor de installatie van groepenkasten. Om dit te mogen doen, zijn we geaccrediteerd door de juiste instanties. Kies je ervoor om ons in te schakelen, dan weet je dus zeker dat de werkzaamheden op een veilige manier door een ervaren professional worden uitgevoerd.

  • Professionele en vriendelijke installateurs
  • Bewezen veilig en gecertificeerd
  • Binnen 15 werkdagen geïnstalleerd

Onze installateurs

In tegenstelling tot sommige andere installatiebedrijven hebben we bij MeterkastThuis.nl al onze monteurs in eigen dienst. We werken dus niet met onderaannemers, waardoor we altijd weten wie er bij je langskomt. MeterkastThuis.nl is onderdeel van ChargeCars[MvCi1] . We zijn als ChargeCars InstallQ erkend. Wat betekent dat onze monteurs dat ook zijn.

Daarnaast zijn we VCA-gecertificeerd en werken we volgens de NEN 1010 / 3110. Zo weet je dus niet alleen zeker dat de elektra in jouw woning weer voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen, maar ook dat de meterkast op de juiste manier is geïnstalleerd.

Wist je trouwens dat dit ook voor de verzekering belangrijk is? Zo keert een verzekering niets uit wanneer je meterkast niet door een erkende installateur is geplaatst.

InstallQ

ChargeCars is erkend door InstallQ. InstallQ is een onafhankelijke stichting die zorgt voor kwaliteitsborging binnen de installatiesector. Ook zijn we hierdoor altijd op de hoogte van nieuwe wettelijke verplichtingen en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo weet u zeker dat er een erkend monteur bij u thuis komt.

NEN 1010 / 3110

De NEN 1010 en 3110 bestaan uit een aantal normen voor veiligheidsinstallaties voor laagspanning. Een authentieke meterkast moet bijvoorbeeld over een aardlekschakelaar beschikken. MeterkastThuis.nl plaatst aardlekautomaten. Bij een aardlekautomaat is de aardlekschakelaar niet nodig.

VCA-gecertificeerd

MeterkastThuis.nl is VCA-gecertificeerd. Met dit diploma tonen we aan dat onze monteurs beschikken over de juiste kennis over veilig en gezond werken.

De voordelen van MeterkastThuis.nl

Wanneer je kiest voor de service van MeterkastThuis.nl, dan geniet je van een heleboel voordelen. Deze zetten we graag voor je op een rij:

  • We hanteren scherpe tarieven.
  • We voorzien je graag van professioneel advies op maat.
  • We installeren door heel Nederland en werken met een efficiënte planning.
  • Binnen 15 werkdagen staat een van onze monteurs al bij je op de stoep.
  • Wil je je meterkast liever niet vervangen, maar upgraden? Geen probleem!
  • We bieden twee jaar garantie op onze installatie en de nieuwe onderdelen.
  • In veel gevallen kunnen we je nieuwe meterkast al binnen één dagdeel installeren.

Kom met ons in contact

Wil je graag gebruikmaken van onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag verder. Bovendien voorzien we je graag van advies op maat. Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en geniet al binnen tien werkdagen van een nieuwe meterkast. Ook via de chat op onze site kom je gemakkelijk en snel met ons in contact.